HATAY / ALTINÖZÜ - Seferli Ortaokulu

Seferli Ortaokulu

Adres
SEFERLİ MAH. SEFERLİ SK. SEFERLI İLKOKULU ORTAOKULU BLOK NO: 25 ALTINÖZÜ / HATAY
Vizyon
Eğitim sektöründe Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından birisi olmak, öğrencilerimizi toplumumuzun temel değerlerine bağlı kalarak, çağdaş birer yurttaş olarak yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizi Anayasada ifadesini bulan, Atatürk milliyetçiliğine bağlı; ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; insan haklarına ve anayasanın başlangıcındaki temel ilkelere dayanan demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren, çağımızın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilen insanlar olarak yetiştirmek; eğitim ve öğretim alanında Türkiye´nin önde gelen eğitim kurumlarından biri olmaktır.
Kaloriferli
İl merkezi ve İlçe Merkezinden minibüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
İlçe Merkezine :12 İl Merkezine : 35 km.
Sportif Etkinlikler
Futbol, Basketbol ve Voleybol sahalarımız mevcuttur. Masa tenisimiz bulunmaktadır.
2011 yılında Romanya ile yapılmış ve tamamlanmış AB projemiz bulunmaktadır.